tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post252704897184097176..comments2023-12-05T19:29:02.245+02:00Comments on Fakanálforgató tollforgató: Petrezselyemzöld télireAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-34704688155642495012016-08-25T23:38:42.461+03:002016-08-25T23:38:42.461+03:00Frici:
A zöldség zöldet húsdarálón szoktam átenged...Frici:<br />A zöldség zöldet húsdarálón szoktam átengedni úgy megy a jégkockagyártó műanyagba,s fagyás után zacskózom a kockákat.(Csak egy ötlet)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15413346869786014341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-89997906994346259362011-07-10T07:28:15.080+03:002011-07-10T07:28:15.080+03:00Iri: köszönöm a kedves szavaid. Az a kép a tavaly ...Iri: köszönöm a kedves szavaid. Az a kép a tavaly készült a 30 éves érettségi találkozómon és a barátnőm mellől "vágtam le magam", mert nekem is tetszett a fotó. A "tollforgatás" és "fakanálforgatás" képessége Isten ajándéka, nem az én érdemem, csak igyekszem jól "sáfárkodni" mindkettővel.<br /><br />Ritmus: köszönöm az elismerést és Isten hozott nálam! Az ötleteket pedig a kísérletező hangulatom hordozza, van, ami beválik, van, ami nem. Amúgy a petrezselyemzöldet már mindenféle változatban megpróbáltam tartósítani kezdve a sóban eltevéstől a szárításig, de a legjobbnak a fagyasztás bizonyult. Már évek óta így tartósítom, csak most került sor rá, hogy beblogoljam.<br /><br />Petra: Igen, így van, én is ezért tértem át a szárításról a fagyasztásra. Így sokkal intenzívebben megőrzi az eredeti aromáját.<br /><br />Adél: Érdekes ötletnek tartom a Te változatod is.Alízhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-83342632844854611472011-07-09T23:42:21.819+03:002011-07-09T23:42:21.819+03:00Én is szoktam lefagyasztani,de jégkockatartóba tes...Én is szoktam lefagyasztani,de jégkockatartóba teszem és egy kis vizzel felöntöm ,aztán ,ha megfagyott kiveszem belőle és zacskóba teszem.Adélhttps://www.blogger.com/profile/05166391590327100028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-45373011394097701762011-07-09T18:19:18.294+03:002011-07-09T18:19:18.294+03:00A kertemben van metélőpetrezselyem, és én is le sz...A kertemben van metélőpetrezselyem, és én is le szoktam fagyasztani télire. Úgy tapasztaltam, hogy az ételeknek is sokkal finomabb zamatot ad, mint a szárított változat.Petrahttps://www.blogger.com/profile/07531359663671261570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-30341662789221699492011-07-09T17:54:23.569+03:002011-07-09T17:54:23.569+03:00De jó kis ötleteid vannak!! Köszi!! Megnézem a töb...De jó kis ötleteid vannak!! Köszi!! Megnézem a többi receptedet is! Nagyon tetszik minden!!Ritmushttps://www.blogger.com/profile/03785221523817000980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-36459803536422834452011-07-09T16:09:07.804+03:002011-07-09T16:09:07.804+03:00Nagyon jol nezel ki a kepen,kedves fakanalforgato ...Nagyon jol nezel ki a kepen,kedves fakanalforgato , ki olyan jol forgatod a tollat!irihttps://www.blogger.com/profile/12701807506148954877noreply@blogger.com