tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post4971996786857424783..comments2023-12-05T19:29:02.245+02:00Comments on Fakanálforgató tollforgató: Diós palacsinta vanília öntettel és áfonylekvárral 75. olvasómnak, és nem csak...Alízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-66623299690784949772010-03-21T18:29:59.176+02:002010-03-21T18:29:59.176+02:00Kedves Alíz! Kérdésedre válaszolva: a tepsis csirk...Kedves Alíz! Kérdésedre válaszolva: a tepsis csirke combról nem készült fotó. Szombaton palacsinta volt a második fogás, és úgy döntötem, elkészitem a diós palacsintát vanila öntettel és áfonya lekvárral.Igaz, kicsit idöigényesebb, mint a lekváros, vagy a túrós, de meg érte, mert nagyon finom és különleges. Lefotózta a lányom, küldök belöle kettöt,használd amelyik Neked jobban tetszik. Elöre is köszönöm a jóságodat, hogy felteszed az oldaladra.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/11441178601258680871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-88370440431989631262010-03-15T12:40:15.459+02:002010-03-15T12:40:15.459+02:00Kedves Ibolya, örülök, hogy izlett a tepsis csirke...Kedves Ibolya, örülök, hogy izlett a tepsis csirkecomb a családodnak is. :) Esetleg készült-e egy fotó róla? Mert ha igen, küldd el, és kiteszem a blogban. :)Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-40925204499795512972010-03-15T12:00:39.734+02:002010-03-15T12:00:39.734+02:00Kedves Aliz!
Mint ígértem,beszámolk a „Tepsis csir...Kedves Aliz!<br />Mint ígértem,beszámolk a „Tepsis csirkecomb” sikeréről. Ízlet a családnak,annál is inkább, mert nem a megszokott sült csirkecombot kapták.Annyi megjegyzése volt a férjemnek, hogy még sülhetem volna egy kicsit, de ez nem a recept hibája.<br />Nagyon tetszik az oldalad, orákig el tudnék rajta bojongani, de ez biztos azért van, mert ugy látom, az íz világunk egyezik.Köszönöm,ez nekem jó időtöltés.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/11441178601258680871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-7752101067144161662010-03-15T07:41:41.188+02:002010-03-15T07:41:41.188+02:00Szepy: óóóóóóóó, Szepyke, drága, Te valahol a lege...Szepy: óóóóóóóó, Szepyke, drága, Te valahol a legelején vagy, még bloggerkedésem kezdeti "hőskorszakából", amikor csak irogattam, de szilárd meggyőződésem az volt úgysem olvassa a fiamon kivül senki a bejegyzéseimet. :))) Szóval hajrá, próbáld ki, aztán ha a családnak is izlik, csak győzzed sütögetni a palacsintát. :))Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-33139147438402426432010-03-15T00:49:04.397+02:002010-03-15T00:49:04.397+02:00Én nem tudom, hogy hanyadik voltam, de ezt elfogad...Én nem tudom, hogy hanyadik voltam, de ezt elfogadnám, még xedikként is!:))szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-86488869889491721492010-03-14T19:52:34.706+02:002010-03-14T19:52:34.706+02:00Wise Lady: nem csak Te, eddig mindenki szerette, a...Wise Lady: nem csak Te, eddig mindenki szerette, aki nálam megkóstolta. :)Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-22765630105893839522010-03-14T19:37:05.983+02:002010-03-14T19:37:05.983+02:00Á nagyon szeretem!Á nagyon szeretem!Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-41576346012484303652010-03-13T18:24:18.857+02:002010-03-13T18:24:18.857+02:00Hajrá, Ibolya, én meg kiváncsian várom a tapasztal...Hajrá, Ibolya, én meg kiváncsian várom a tapasztalataidat. :)Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-35612744979178096372010-03-13T17:19:45.984+02:002010-03-13T17:19:45.984+02:00Étvágygerjesztőnek tűnik. Ha palacsintára kerül a ...Étvágygerjesztőnek tűnik. Ha palacsintára kerül a sor, biztosan kiprobálom. Most a „Tepsis csirkecomb”-ot készitem el, majd beszámolok, milyen volt a „fogadtatása”.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/11441178601258680871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-11973071741466972042010-03-11T16:01:35.247+02:002010-03-11T16:01:35.247+02:00Andi: bizony, bizony, Te vagy a 75. :) Készitsd el...Andi: bizony, bizony, Te vagy a 75. :) Készitsd el, szerintem a képen lévő kétr "kisember" is örülni fog neki. :)Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-52482439847769544912010-03-11T14:47:52.158+02:002010-03-11T14:47:52.158+02:00Jaj!!!! Csak nem én vagyok a 75.!
Hi-hi, de bizony...Jaj!!!! Csak nem én vagyok a 75.!<br />Hi-hi, de bizony!<br />Annyira aranyos vagy, még sohasem kaptam senkitől ilyet!<br />Teljesen meghatódtam!<br />Köszönöm szépen!<br />Nagyon guszta, meg is csinálom majd!<br />Puszi!Andihttps://www.blogger.com/profile/00583529164241766897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-33894949251431246972010-03-11T12:38:10.358+02:002010-03-11T12:38:10.358+02:00G. Edith: valóban nagyon finom, de ezt már megbesz...G. Edith: valóban nagyon finom, de ezt már megbeszéltük. :) Egyébként lemerült a telefonom, amit annyi áramot "szívott magába", hogy elinduljon, hívlak. :)<br /><br />Izsi: szerintem, jó lesz az fagyasztott áfonyával is, főleg, ha a család nem rajong a nagyon édes dolgokért. Ez a palacsinta az áfonyalekvár nélkül is nagyon édes, ha lenne fagyasztott áfonyám, kiolvasztva, lazán ráraknám csak úgy nyersen. Egyébként, épp ezt beszéltük G. Edithtel telefonon, hogy ez a palacsinta igen jó lehet bármilyen erdei gyümölcsízzel, lekvárral befőttel. Vagyis lehet próbálkozni szamócával, málnával, ribizlivel, szederrel is.Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-8386263675104240022010-03-11T12:28:50.023+02:002010-03-11T12:28:50.023+02:00Gratulalok Aliz, nagyon jol nez ki, pont ma ebedre...Gratulalok Aliz, nagyon jol nez ki, pont ma ebedre palacsintan gondolkoztam, levesunk mar van, de afonyam fagyasztott van. Szerinted az is megteszi?. Es igen en se hasznalok tejet, a tesztajahoz, mert minek, annelkul is pont jo !;)Izsinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-57705595843916004782010-03-11T11:43:52.367+02:002010-03-11T11:43:52.367+02:00Hát ez ...nagyon nagyon guszta!!!!
Bizti, hogy nag...Hát ez ...nagyon nagyon guszta!!!!<br />Bizti, hogy nagyon finom:)Gál Edithhttps://www.blogger.com/profile/03935674550678355446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-39003051186942605222010-03-11T11:42:10.067+02:002010-03-11T11:42:10.067+02:00Abbiza, Kedves Bianka, valóban nagyon finom. Nekem...Abbiza, Kedves Bianka, valóban nagyon finom. Nekem elhiheted, mert egyébként alapból évente egy-két alkalommal veszem rá magam, hogy palacsintát süssek, de emiatt a változat miatt, január óta már kétszer is sütöttem. :) Egyébként, és egyáltalán nem mellékesen: szeretettel köszöntelek nálam, gyere bármikor. Igaz, nálam soha nem lesznek ki tudja, milyen bonyolult receptek, de egyszerű-nagyszerű és lehetőleg gyorsan készülő annál több lesz. :)Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-60864806461679775722010-03-11T11:36:38.985+02:002010-03-11T11:36:38.985+02:00Elalélok, de finom lehet :)Elalélok, de finom lehet :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com