tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post6462664099185008775..comments2023-12-05T19:29:02.245+02:00Comments on Fakanálforgató tollforgató: Padlizsán pucolás gyorsanAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-52324159318951274222011-08-28T14:14:39.943+03:002011-08-28T14:14:39.943+03:00Vicuska: a padlizsán nagyon jól bírja a fagyasztás...Vicuska: a padlizsán nagyon jól bírja a fagyasztást. Egyszerűen lesütöd, megpucolod, lecsöpögteted a levét, pépesre zúzod, zacskózod és mehet is fagyasztóba.<br /><br />4gyerek: minden bizonnyal nem akkora grillrácsra gondoltam, amekkora nektek lehet. :)))) Egyébként egyetértek veled: kinek a pap, kinek a papné, de van, akinek a fia. :)))Alízhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-40081142298750529742011-08-26T22:29:51.351+03:002011-08-26T22:29:51.351+03:00nem sül olyan gyorsan mondod? külöm hozzád Oldalbo...nem sül olyan gyorsan mondod? külöm hozzád Oldalbordát az ő nagy grillrácsával ( na nem a blokk komyhájába, hanem monnyuk Szárhelre az udvarra). akkor lássuk bírod-e kanállal.<br />és igen, keresztanyám is így szokja, én meg csakazértse.<br />de tudod, ízlések és pofonok.<br />meg kinek a pap, kinek a paplan4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-23416463563352393652011-08-26T21:03:19.156+03:002011-08-26T21:03:19.156+03:00Kedvet kaptam nagyobb mennyiség feldolgozásához :D...Kedvet kaptam nagyobb mennyiség feldolgozásához :D Tényleg! Azt mondod, fagyasztható? Kiraktam a túróvarázst, még nem voltál levizitelni, de gondolom készülsz a a Gulyás Napra, testben és lélekben!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.com