tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post7112952060497847209..comments2023-12-05T19:29:02.245+02:00Comments on Fakanálforgató tollforgató: Cukkinisaláta paradicsomos öntettelAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-60107253159947238242010-08-18T18:27:06.756+03:002010-08-18T18:27:06.756+03:00Trendo, ha ennyire vonzó a cukkini,
kénytelen vagy...Trendo, ha ennyire vonzó a cukkini,<br />kénytelen vagyok válaszomat kecskerímben írni.<br />Bár nem kenyerem a rímfaragás, hexaméter és a strófa,<br />ígérem: lesz még cukkini ebben a blogban!<br />Szép lányt melléje azonban nem tálalhatok,<br />Inkább még egy strófát faragok.<br /><br />Barátsággal: AlízAlíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-57682969507030300492010-08-18T15:38:04.783+03:002010-08-18T15:38:04.783+03:00Alíz, ez az íz
látod, el nem űz;
sőt, tűzhelyedhez...Alíz, ez az íz<br />látod, el nem űz;<br />sőt, tűzhelyedhez<br />odavonz...<br />érmet érdemel,<br />lehet arany, ezüst,<br />vagy a dór-arany:<br />a bronz...<br />ha főzöl nekem <br />még cukkinit<br />és küldesz ifjú<br />lányt is (csinit!)<br />akkor én ide mindig<br />visszatérek:<br />mint Athos hegyére<br />anno Kheirón,<br />a nimfák és szatírok.<br /><br />ölel: trendo a Gastrodamus blogbóltrendohttps://www.blogger.com/profile/15305828076335621615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-13605407026910747552009-08-27T11:44:22.749+03:002009-08-27T11:44:22.749+03:00Na látod Fiókám, így lesznek az új receptek. Minde...Na látod Fiókám, így lesznek az új receptek. Mindenki tesz hozzá valamit, illetve elvesz, mint a népmese esetében. Egyébként szerintem is csak dobott rajta az a kis parmezán.Alízhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-69337762715992870392009-08-27T11:37:36.715+03:002009-08-27T11:37:36.715+03:00Miutan elmondtad, hogy hogyan kell elkesziteni. Ne...Miutan elmondtad, hogy hogyan kell elkesziteni. Neki is fogtam es elkezdtem sutni a tokfiokat (tokot es nem cukkinit, mert azt nem kaptam). Ahogy kiszedtem a tanyerra, volt egy tasak reszelt parmezan sajt az asztalon es arra gondoltam, hogy milyen lenne megbolonditani a cuccost parmezannal. Hat ugy gondolom, hogy nem tevedtem. Adott egy kis plusz jo izt melleje, ami tokeletesen ment a paradicsommal/fokhagymaval. S ennyi. Aa.Aaron Balazsnoreply@blogger.com