tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post8383750454717265257..comments2023-12-05T19:29:02.245+02:00Comments on Fakanálforgató tollforgató: Fűszeres, mézes alma krumplipürévelAlízhttp://www.blogger.com/profile/08703538075715731951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-82374989405660131382010-09-09T04:57:59.326+03:002010-09-09T04:57:59.326+03:00Egy spanyol variáns (Manzanas en dulce): 1 dl víz...Egy spanyol variáns (Manzanas en dulce): 1 dl vízből, kávéskanál vajból és 15 dkg mézből keveréket készítünk megkenjük tűzálló tálunkat, majd beleállítunk a magházak helyén megtöltött almákat.Töltelék: 10 dkg füge és 5 dkg hámozott mandula (apróra vágva). Közepesen forró sütőben bő félórát sütjük mézzel a mézes keverékkel gyakran locsolgatva.<br /><br />Köretként sertéssülthöz 4-6 piros almát (hámozatlanul) kockára vágok, és felolvasztott vajon kb. 10 percig párolom fakanállal kevergetve, míg rózsaszínű és puha nem lesz. Amilyen egyszerű olyan jó,trendohttps://www.blogger.com/profile/15305828076335621615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5972825950528832963.post-48372492075015526322010-09-08T10:29:22.951+03:002010-09-08T10:29:22.951+03:00Nyelek nagyokat, nagyon finom lehetNyelek nagyokat, nagyon finom lehetBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com