Oldalak

2011. június 26., vasárnap

Császárszalonnába göngyölt csirkemáj paradicsomba töltött karfiolkrémmel

Ezt a fotót csak azért blogoltam be, hogy megmutassam, lényegében miről is beszéltem korábbi bejegyzésemben. Tehát, a császárszalonnába göngyölt csirkemájhoz kiváló köret a paradicsomba töltött karfiolkrém, akik az eMpszi táplálkozási ajánlása szerint étkeznek, húsnapon nyugodtan fogyaszthatják.

Jó étvágyat az ideális testsúlyhoz!

3 megjegyzés:

  1. Kedves Alíz!
    Az elmúlt héten elkészítettem ezt a menüt, azzal a változtatással, hogy a májakat sütőbe, tepsiben készítettem el, és egy kicsit "részegesek lettek". Kb. fél doboznyi sört öntöttem alá, és egy kis fokhagyma, és fűszerkeverék is került rá. Nagyon finom lett. Jól harmonizál a karfiol, paradicsom és a csirkemáj együtt. A családnak is ízlett.
    Üdv. Ica

    VálaszTörlés
  2. Ica: örülök, hogy ízlett a családodnak és neked. Arra már gondoltam, hogy tepsiben és sütőben süssem. Amit hozzáadtál, az csak jót tett neki szerintem.

    VálaszTörlés