2016. január 9., szombat

Új blog! - Szolgálati közlemény

Sokat és sokáig gondolkodtam azon, mit is kezdjek ezzel a bloggal, mert egy idő után már teljesen egyértelmű volt, hogy így nem akarom tovább folytatni. Az is megfordult a fejemben, hogy teljesen törlöm, hiszen tartalmazza az összes bénaságomat, amit kezdő bloggerként elkövettem abban a hiszemben, hogy úgysem olvassa senki. Többször nekifutottam, hogy átrendezem, átszervezem, törlöm belőle a sallangot, de valamennyi "nekifeszülésem" kudarcba fulladt. Végül úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha új blogot nyitok és teljesen új alapokra helyezem gasztrobloggeri tevékenységemet. Ez amúgy már régóta indokolt volt, hiszen a fakanálforgató tollforgatóból időközben ízlovaggá lettem, ez pedig már bizonyos tartásra is kötelez. Így hát megnyitottam Gyergyói Ízőrző címen az új gasztroblogomat, ahol közzéteszem mindazon receptjeimet, amelyek valahol már megjelentek nyomtatásban. A blog törléséről pedig ezért mondtam le, mert a mai napig átlagosan napjában ötszázan felkeresik, pedig három éve nem tettem közzé új bejegyzést. Ez azt jelenti, hogy van egy állandó olvasótábora ennek a blognak, akik rendszeresen visszatérnek a sokkal korábban beblogolt receptjeimért. Nos, nekik, de azoknak is, akik mostanában tévednek ide véletlenül, jelezem, hogy a továbbiakban a Gyergyói Ízőrző blogon keressék az újabb receptjeimet!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

De jó, hogy folytatod!
Szeretem a blogodat.
üdv. Rita

Alíz írta...

Már egy ideje folytatom, csak nem szóltam hamarabb, hogy legyen előbb tartalom. :)

Fernel írta...

Örülök, hogy hírt adtál magadról! És hogy nem hagytad abba a blogolást - írást akartam zsigerből írni, de te azt mindig művelni fogod :D

Alíz írta...

Fernel: jelentkezz be a másik blogra, s akkor mindig látni fogod az új bejegyzéseket. :)

Éva írta...

Csak azt tudom mondani én is hogy örülök hogy ilyen hosszú hallgatás után végre jó hírrel jelentkeztél!

Alíz írta...

Éva: Nem voltam elveszve, dolgoztam, sütöttem-főztem, fotóztam, írtam, csak nem blogoltam. Kicsit elment a kedvem tőle... De most megint megjött! :)

bekatica írta...

Olyan jó, hogy nem törődött a blogra felkerült tartalom. A befőzések idején, mint ahogy most is, be-be nézek ide, hogy felfrissítem az emlékezetemet. Köszönöm hogy van ez a blog, és az újnak is rendszeres olvasója leszek. További sok sikert és finom ételeket kívánok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails