2009. november 20., péntek

Szavazzatok Dorottyára!

Ha így folytatom, alighanem attól leszek híres a gasztroblogger világban, hogy "feszt" (állandóan) szavazatokat gyűjtök valakinek. Na, de mit tegyek, ha van ez a lehetőség és van egy gyönyörű unokahúgom, aki épp a Gyergyói-medence szintű Gólyabált készül megnyerni! :) Lényeg, a lényeg, Dorottya sikeréről már írtam, nem ismétlem magam, olvassátok el a korábbi bejegyzésemben, most pedig arra kérlek benneteket, hogy napjában egyet szavazzatok rá, hogy a közönségszavazatokkal megnyerhesse a közönségdíjat is. :) Tehát abba a karikába kell klikkelni, ahol azt írja, hogy Batthyány Ignác Szakkollégium Jánossy Dorottya és Vizoli Nándor. Sajnos, a róluk készült filmecske nem igazán meggyőző, mert egy bugyuta operatőr elrontotta, de a leány nagyon ügyes, hiszen az én unokahúgom. :)))

Szavazzatok, sokt múlik a Ti szavazatotokon! Segítségeteket előre is köszönöm és ígérem a szaftos, szószos beszámolót az eredményről.

10 megjegyzés:

Süti Bazár írta...

Jelentem, szavaztam kérem! :))

Alíz, Erdélyből írta...

Yasmine: köszönjük! :)

schteca írta...

Jelentem, én is szavaztam és úgy látom rá kell hajtani! Sőt, épp most néztem meg Ágnes helyzetét, tegnap még vezetett, most megint elhúzott az az úr, valamit tenni kéne gyorsan.

szepyke írta...

Szavaztam, és ma is mentem volna, de ma nem enged...

Alíz, Erdélyből írta...

Schteca: utánanézek, mi a helyzet, mert én úgy tudtam, hogy csak 20-ig lehet szavazni Ágira, de lehet, hogy meghosszabbították. Megkérdezem az édesanyját... A Dorottyára adott szavazatodat is köszönjük. :)

Szepyke és mindenki, aki még akart szavazni, de nem engedték: úgy van beállítva a szavazógép, hogy egy leadott szavazat után 24 óra múlva enged ismét szavazni. Valószínűleg az történhetett, hogy a szavazásod után, nem telt el a 24 óra. De ha próbálkozol később is, azt nagyon megköszönnénk. :)

sedith írta...

Alíz, drága, semmiféle karikát nem találok, ahová klikkelni kellene! Nyisd fel a szemem, légy szíves, mert úgy látszik, vak vagyok!

Alíz, Erdélyből írta...

Sedith és Szepyke: sajnos utólag tudtam meg, egy IP-számról csak egyszer lehet szavazni, mert ez egy ilyen szavazógép.

Jutka írta...

Én is leadtam a voksomat :)
HAJRÁ. J

sedith írta...

Kikapcsolódásképp majd nézz be hozzám, vár valami!:)

Ottis írta...

Kukkants be hozzám :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails