2011. április 18., hétfő

Húsvéti ajánlat és játék

Igencsak hasznos játékra hívott 4gyerek, Judit és Kati, akik ugyanis arra kértek, hogy egy bejegyzés keretében osszam meg azokat a már beblogolt ételeimet, amiket húsvétra ajánlok. Igaz ugyan, hogy az oldalsávban már régóta külön csoportosítottam a húsvéti jellegű ételeimet, mégis szívesen teszek eleget a felkérésnek, hiszen így fotót is párosíthattam a finomságok mellé. Nos, az alábbiakban láthatjátok a húsvéti ajánlatomat, a címekre kattintva pedig előugrik a recept is. Ám, mivel ez egy játék és vannak szabályai, az alábbiakban leírom azokat is.

1. Szerkessz egy új bejegyzést azokkal az ételeiddel, amiket húsvétra ajánlsz - 5-10 recept elégséges.

2. Hívj meg a játékra még 10 gasztrobloggert, értesítsd őket a játékról, illetve linkeld a blogjaikat a bejegyzésedben. Ezt most alább megteszem.

Meghívottjaim:






















Jó fakanálforgatást!

11 megjegyzés:

duende írta...

Köszönöm szépen Alíz! :) Épp most írtam és tettem fel én is.

Remek ételek, kettőt ki is néztem. Még sosem készítettem töltött csirkecombot - pedig finom és jó étel. Azt hiszem, ez lesz az egyik étel húsvétra. :) És nagyon tetszik a húsgombócos csorba is. No meg az a különleges ángádzsáborleves is, de ezt majd Erdélyben kóstolom meg! :)

Jutka írta...

Nagyon köszönöm, eleget tettem a felkérésnek...a levesről majd szólok személyesen vagy telefonon, egyelőre szabad a pálya :D

Adél írta...

Köszönöm szépen,bár kevés recept van még fent nálam,de igyekszem még feltölteni.
Mennyi finom töltött húsika!!!

Bianka írta...

Juj de jó

GasztroRéka írta...

Köszönöm Alíz! Nagyon jó játék! Ügyes Réka unokahúgod!

Alíz írta...

Duende: írtam már nálad is, kb. egyszerre blogoltunk, ezért keresztezték egymást a bejegyzéseink. Örülök, hogy tetszik a töltött csirkecombom és a húsgombóc-csorbám, ám a sárgatúródat én is asztalra teszem húsvétkor. :)
Jutka: Várom a beszámolót! Öröm volt látni a sok, részben már ismert finomságot.
Aleda: láttam ám nálad néhány olyan finomságot, amit bátran ajánlhatsz húsvétra. A töltött husijaim közül viszont nyugodtan választhatsz. :)
Bianka: szabad a pálya, csak tessék választani. :)
GasztroRéka: Réka unokahúgom valóban nagyon ügyes lány és annyira hasonlít az én lányomra mintha ikrek lennének. A különbség talán annyi, hogy Rékának sokkal dúsabb a haja, mint Antóniának, na és a két év, amivel a lányom korosabb. :))

4Gyerek írta...

Tojással töltött húsgombóc, no meg a kolbászos-sajtos karajtekercs nagyon kacsintgat nekem. Tuti közelebbről elkészítem, talán majd a maradék húsvéto tojásokból az elsőt.
szuper összeállítás.

Kati írta...

Finomabbnál-finomabb ételeket ajánlottál.

M írta...

Alíz, igazán kiváló dolgok vannak itt.
Igyekszem megcsinálni a bejegyzést. Holnap - remélem - meg is lesz. :)

Reka írta...

Aliz, nagyon-nagyon fincsi dolgokat tettel fel. Koszonom szepen a meghivast, igyekszem ma eleget tenni, nincs tul sok ilyen hjellegu kajam, de igyekszem.

Alíz írta...

4gyerek: bármelyiket viheted, szívesen adom. :)

Kati: Te is, a szpiridon nagyon kacsintgat felém. :)

M: kíváncsian várom az ajánlatodat.

Réka: nálad viszont van egy rakás nagyon finom sütemény. A locsolókra is kell gondolni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails