2009. július 16., csütörtök

One Lovely Blog Award


Tudom, tudom, kedves gasztroblogger társak rengeteg a lemaradásom. Mentségemül szolgáljon, hogy az elmúlt három hétben állatvédő barátaimmal szerveztem egy sikeres állatvédelmi konferenciát, aztán az egyetlen magyarországi fogadott rokonommal, Bányai Gyöngyivel megszerveztük az első szintén sikeres pszichowellnesstábort. Hát ezek miatt voltam eltűnve az utóbbi hetekben. Most pedig hamut szórok a fejemre, és elnézést kérek elsősorban Gabriellától, aki megtisztelt ezzel a díjjal. Kedves Gabriella nagy megtiszteltetés számomra ez a díj és köszönöm, hogy rám gondoltál. Most pedig a játékszabályok értelmében tovább passzolom a díjat: Orsinak, Renátának, Gyöngyinek, Ritának, Ottisnak, Vegavarázsnak és Rékának. A szabályok roppant egyszerűek:

1. tedd ki a díjat a saját blogodra;
2. linkeld be azt, akitől kaptad a díjat;
3. jelölj meg legalább 7 blogot, akiknek továbbküldöd a díjat;
4. hagyj üzenetet a díjazottjaidnál!

Jó szórakozást! Oszt a Muuuvi Festig tartó relatív "szélcsendes" időszakban azoknak a finomságoknak a receptjét írom le, amiket az első pszichowellnesstábor résztvevői fogyasztottak Szárhegyen.

12 megjegyzés:

Gabriella írta...

Örülök, hogy időt szakítottál. Bár igazán nyomós okod van a távolmaradásra.

Örülök, ha olvashatom, hogy vannak olyanok, akik a magyar állatkultúra tartás fejlesztése mellett teszik le a voksukat.

Sajnos nagyon, de nagyon sokat van tanulni valója a magyar népnek.....

Orsi írta...

Köszönöm szépen Alíz!
Nem volt könnyű rád találni,mert nem hozott ide az a link ami a blogomban kéne lennie a nevednél:s.na mindegy,itt vagyok:))

Alíz írta...

Kedves Gabriella, valóban sok behoznivalója van a magyaroknak, de akár a románoknak is az állatgondozás, állattartás, állatvédelem terén, de azért vagyunk mi állatvédők, hogy ne csak védjünk neveljünk is. Nem könnyű, az biztos... Hát ezekkel foglalkozom többnyire, ez a bloggerkedés üdülés számomra.

Kedves Orsi, üdítő dolog olvasni a blogodat, véletlenül bukkantam rá és nagyon tisztellek azért, mit csinálsz és ahogyan csinálod. Az, hogy nehezen jutottál el hozzám, az attól van, hogy én még a "petróleum lámpás korszakában" születtem és számomra nagyon elvont még mindig a számítógép, az internet a bloggerkedés, bár igyekszem behozni a lemaradásokat. :)

Renata Kalman írta...

Köszönöm szépen Alíz!
Kellemes meglepetés volt a díj!
Az állatvédelem terén pedig sok-sok eredményt kívánok!

Ottis írta...

Kedves Alíz, köszönöm szépen én is a mosolyod!Jó kis programokat szervezel te látom egész nyáron, szuper!

Alíz írta...

Kedves Renáta, mivel egy ideje magam is "lét-tudatosan" táplálkozom - igaz más formában, mint Te/Ti - minden érdekel, ami megjelenik a blogodon. Ezért a díj. Ami pedig az állatvédelmet illeti, hm... - hosszú az út, de megéri.

Kedves Ottis, szívesen, mert megérdemled. A programjaimról csak annyit, hogy ez csupán a kezdet. A gyerekeim már akkorák, hogy a családanyai teendőimre fordított energiám egy része felszabadult és ezt igyekszem értelmesen, új mederbe terelni, kiaknázni. Idénre ezek voltak a főbb irányelvek, jövőre valószínűleg bővül a sor, mert energiám az van - hála Istennek.

Ottis írta...

Nos most néztem meg amit kaptam tőled jobban,ez nem is a mosolygós díj (mert tudod még egy mosolygós díj megy körben) Tehát akkor még egyszer köszi és aztán hamarosan kukkants be hozzám is :-)

Ottis írta...

Szia, nézz be hozzám, vár egy meglepetés, itt a mosoly :-)
ottisfoz.blogspot.com/2009/07/mosoly.html

Renata Kalman írta...

Én pedig betettelek a posztba:
http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2009/07/one-lovely-blog-award.html

Vegavarázs írta...

Alíz, nagyon szépen köszönöm a díjat, nagyon megtisztelő! Védjük az állatokat!

Rita írta...

Köszönöm szépen Alíz!

Alíz írta...

Renáta: köszönöm szépen, ez igazán megtisztelő.

Vegavarázs: Szívesen, annál is inkább, mert tetszik a honlapod, sok érdekes dolgot lehet olvasni nálad. Az állatokat pedig védjük rendületlenül, hiszen azért vagyunk mi állatvédők, hogy érvényesítsük az érdekeiket az emberek "dzsungelében". :)

Rita: Igazán szívesen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails