2009. július 8., szerda

Pszichowellnesstábor - első közös vacsoránk


A ma esti közös vacsorával kezdődött el a történelem első pszichowellnesstábora. Miről is szól ez a tábor, miért is gyűltünk össze Gyergyószárhegyen? Megtudhatjátok, ha átnavigáltok a netlogos blogomra ott ugyanis mindezt részletesebben leírtam. Ám, mivel ez egy gasztroblog, itt elsősorban inkább azt taglalnám, milyen ételeket fogyasztott az egy hét alatt a fogynivágyó társaság.

Hajni főgazdasszony kiváló ételeinek leírására is sort kerítek, azonban mivel a táborozás ideje alatt ritkán leszek internetközelben, ezért előbb csak vázlatosan, távirati stílusban vázolom a menüt, ami az M. pszichowellness ajánlása értelmében állt össze.

A különféle táplálékok szétválasztásán alapuló étkezési elvekre már az első közös vacsora összeállításánál figyeltünk. Ezért került az asztalra a kitűnő parasztcsorba, a szezámmagos csirkemell sajtos zöldségkörettel és cukros salátával. Azonban mivel az érkezést, és az új barátokat illett igazi székely szokások szerint fogadni, étkezés előtt az én egy éven át érlelt kokojzapálinkám is asztalra került.

2 megjegyzés:

Rita írta...

A ma látottakból, hallottakból csak annyit, hogy: jövőre én is csatlakozni szeretnék! :)

Linked a blogomon és még jövök olvasni :D

http://eszkimoo.freeblog.hu/

Alíz írta...

Szívesen látunk! Sőt, ha kedved tartja, most is lejöhetsz bármikor. Egyébként linkeltelek. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails