2010. január 7., csütörtök

Kreatívkodom

Az egész azzal kezdődött, hogy a minap Edith megajándékozott a Kreatív Blogger díjjal. Végignéztem a blogomon és megállapítottam: ez minden, csak éppen nem kreatív. Mert igaz, hogy van benne egy csomó kreativitásra serkentő ételötlet, de azzal annyi, egyéb semmi nem kreatív. Aztán arra gondoltam, hogy biztos azért küldte, hogy ideje valamit változtatni rajta, hogy legyen benne valami "kanyar", amitől rá lehessen mondani, hogy kreatív. S ezzel indult el a lavina... Mert egy ideje mind azon filozofálok, hogy lehetne megbuherálni ezt a blogot úgy, hogy mutatósabb, rendszerezettebb legyen és igencsak hiányoltam a háromhasábos szerkesztési lehetőséget. Aztán elnavigáltam Wise Lady "blogger okosító blogjára" és kikupálódtam... Köszönöm. :) Na, hát ez lett belőle: csomó minden, ami eddig volt, eltűnt, de lett három hasábom, ahol kényelmesen szerkeszthetek. Ne tudjátok meg, hogy azóta folyamatosan dolgozom, hogy az a rengeteg sok jó régebbi öteltem, ami volt, mind visszakerüljön! Van, amit már sikerült visszacsinálni, de van, amit még nem. Viszont folyamatosan dolgozom rajta és reményeim szerint rövidesen minden visszakerül, ami volt, sőt lesznek újabb dolgok is. Na, így már nyugodtabb lélekkel fogadom el a Kreatív Blogger díjat és adom tovább.

A díjjal járó szabályok:

1. Megköszönni annak, akitől kaptam.
2. A logót kitenni a blogban.
3. Belinkelni, akitől érkezett a díj.
4. Irni magamról 7 dolgot, amit mások érdekesnek találhatnak - ezt én nem fogom, mert itt már megírtam, de aki nem írt ilyet, az tegye meg most.
5. Tovább adni a díjat 7 bloggernek és belinkelni őket.
6. Megjegyzést hagyni náluk, hogy tudjanak a díjról.

Úgy döntöttem, hogy ismerkedés céljából néhány számomra új embernek is továbbadom a díjat, a kedves régi "arcok" mellett, már nem egyébért, de szeretek ismerkedni. Hát ismerkedjünk!

- Ottis
- Manka
- Jutka
- VirsLee
- Gál Edith
- Deborah
- Zsuzsa

Ja, és Edókámnak csak azért nem küldtem, mert látom, hogy ő már kapott. :)

13 megjegyzés:

sedith írta...

Te mindig csak agyalsz, Alízkám? Eszembe sem jutott olyasmi, hoyg változtatnod kellene, bár valóban jól néz ki az új külső!:) Neked nagyon könnyű volt odaítélni a díjat és valóban nemcsak a receptekért, hanem a teljes munkásságodért, lényedért is. :)
További jó munkát, kreatívkodást, blogolást!:)

Edó írta...

Epp beleptem hozzad,s akarom irni,hogy ejsze keszulsz Valentinre..:)aztan olvasom mirol van szo.Pedig sztem jo volt az eddigi kulso is,olyan "Alizos",lehet hogy en ugy szoktalak meg:)Na de ez se rossz!
KOszi,hogy megemlitetel,puszi!

Ottis írta...

Alíz, kedves vagy, köszönöm.Jó ez az új image, mármint a blogszín, tavaszváró hangulatot áraszt!

Wise Lady írta...

Egész profi lett! Sokkal jobb, mint a régi. Kellene még valami kis egyéni, rád jellemző fejléc.
A régebbi dolgok azért tűntek el, mert nem mentetted ki őket sabloncsere előtt. A Bloggerbloggereken van egy cikk erről is.

http://bloggerbloggerek.blogspot.com/2009/09/hogyan-cserelj-sablont-howto-change.html

Alíz, Erdélyből írta...

Sedith: valóban mindig agyalok, ha nem ezt tenném, akkor biztos halott lennék. :))) És mint irtam a bejegyzésben is: régóta vágyom arra, hogy háromhasábos blogom legyen, mert a kéthasábos vállban kicsit szűk volt. :)

Edó: Méghogy Valentinra! :))) Majd megszokod ezt is...

Ottis: Hát, igazából más szinűt akartam, de valamit elbénáztam és azért lett ez, de megszokjuk.

Wise Lady: Köszönöm az elismerést, egyszerű és logikus útmutatásaid alapján sikerült ilyenné varázsolni a blogot. Ami pedig nem sikerült, az azért van, mert nem olvastam el - sajnos - minden bejegyzésedet a blogkülső változtatással kapcsolatosan. De végül is nem bánom, mert újraszerkesztve az egészet, úgy tűnik még jobbat, átláthatóbbat sikerül készitenem. A fejlécen már régóta gondolkodom, a fiamat akarom megkérni, hogy hozzon össze egy jó fejlécet nekem. Vizuális művész és reklámiparban dolgozik, neki nem áll ki nagyból egy fejléc megszerkesztése - épp legyen ideje rá. :)

Zsazsa írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Gál Edith írta...

Kedves Aliz!
Köszönöm szépen a dijat!
Gratulálok az "Erdélyi Konyha" szerkesztéséért és sikeréért!
Üdv, Edith.

Zsazsa írta...

Szia
Újra én, az este nagyon fáradt voltam, és a kétszavas megjegyzésbe is tudtam helyesírási hibát ejteni, ezért ma töröltem.
Köszönöm szépen a díjat! Ma megpróbálok eleget tenni a díjjal járó feladatoknak is.
Mégegyszer köszönöm!

Alíz, Erdélyből írta...

Zsuzsa: szivesen, igen jó kis receptjeid vannak. :)

G. Edith: szívesen és köszönöm a gratulációt.

Manka (Iszlai Margit) írta...

Jujjjj, nagyon szépen köszönöm a díjat, nemsokára eleget teszek a 7 "dolognak", hogy feltehessem a díjat a blogomra :)

VirsLee írta...

Köszönöm! Bár mindig úgy érzem nem kimondottan érdemlem meg legalábbis főzés szempontjából :D

Deborah írta...

Köszönöm szépen, megleptél, ráadásul első vagy aki "kreatív blogger" díjat küldött nekem:)
Azt hiszem többször be fogok ide nézni, mert én is az erdélyi ízek szerelmese vagyok és nem rettenek meg az új dolgoktól sem:)
Szép hetet neked!

Névtelen írta...

jo kezdet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails