2010. szeptember 23., csütörtök

Kalendárium kavarodás


Kedves Erdélyi Konyha Kalendárium projektre jelentkezők,

bár a Google-gmail messze a legmegbízhatóbb szolgáltató - legalábbis tapasztalatom szerint -, úgy tűnik, itt is előfordulnak néha kavarodások. Csak ezzel tudom magyarázni, hogy két Kedves Bloggertárs küldeménye valahol eltűnt az éterben. Családi Tűzhelyről és Diáról van szó. Családi Tűzhellyel közben tisztázódott a malőr, Diával pedig folyamatban van. De mivel ez már a második ilyen eset, illetve a harmadik, mert ezeket megelőzően Wise Lady egyik küldeménye is valahol eltűnt (közben korrigáltuk), arra gondoltam, hogy írok egy bejegyzést a jelenségről, nehogy már valaki azt higgye, hogy ki tudja, milyen okból, megfontolásból kihagytuk a kalendáriumból. Ezért kérlek benneteket, hogy ha netán még akadna valaki, akinek Családi Tűzhelyhez és Diához hasonlóan valahol eltűnt a küldeménye, egyszerűen forwardolja a már elküldött levelet mindkét elérhetőségemre, a tollforgato50@gmail.com és az erdelyi.konyha@gmail.com címekre. Még egyszer elnézést mindenkitől, akiben esetleg kételyeket, rossz érzéseket ébresztettünk, de nem a mi hibánk. Úgy látszik, még a legjobb szolgáltatónál is előfordulnak néha gikszerek. És ismételten köszönjük minden Kedves Bloggertársnak a fáradozását, reméljük, tetszeni fog a közös "alkotásunk", amely már készülőben van.

3 megjegyzés:

Dia írta...

Ugyan már, nem kell elnézést kérni, előfordul.
Köszönöm!

Alíz, Erdélyből írta...

Dia, drága a dolgoknak van egy természetes rendje és úgy tartom illendőnek, hogy elnézést kérjünk még akkor is, ha nem mi okoztuk a gondot, csak érintőlegesen vagyunk benne. Képzeld el, ha nem irsz - mint ahogy tetted - és nem tisztázzuk ezt a helyzetet... Valószinűleg teljesen jogosan alkotnál rólunk egy képet, mi pedig abban a hiszemben, hogy a már leküldött egy recept után meggondoltad magad, nyugodtan ülnénk a babérjainkon.

családi tűzhely írta...

A lényeg, hogy minden rendezödött, és minden turpisságra fény derült. Köszönöm, hogy ilyen rugalmasak és segítőkészek vagytok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails