2012. július 2., hétfő

Júliusi ajánlat - ARAH + még mindig játék

Még a múlt hónapban, blogom létrejöttének harmadik évfordulóján hirdettem egy játékot, aminek a lényege, hogy havonta - hó elején - tegyük közzé azokat a receptjeinket, amiket az éppen soronkövetkező hónapra ajánlunk. Ennek többszörös haszna van - a felhívásban eléggé részletesen leírtam - egyrészt ötletekkel szolgálunk olvasóinknak, másrészt magunk is felevenítjük régebbi receptjeinket. Nyílván, mivel a játék díjazással is jár, de ennek részleteit is elolvashatjátok a felhívásban. Még csak annyit, hogy a játékba még mindig bekapcsolódhat bárki, ha e hónap 5-ig közzétesz a blogján egy ajánlatot legtöbb tíz étel receptjével és ezt linkkel bizonyítja a játékfelhívásról szóló bejegyzésemnél a megjegyzésekben
Egyszerű és nagyszerű mártás, gyorsan elkészíthető, kezdők is próbálkozhatnak vele.
Ezt főleg azoknak ajánlom, akik hozzájutnak szamócához, vagyis ahhoz az aprószemű, nagyon zamatos erdei eperhez, ami nálunk Erdélyben az erdei tisztásokon, erdőszéleken, kivágott fák csonkjain terem.
Amíg még van cseresznye, meggy és sárgabarack, érdemes vegyeskompótot készíteni - nálunk ez nagyon menő.
Kánikulában nincs jobb egy üdítő gyümölcslevesnél.
Július a grillezések szezonja is, a csirkecombból nagyon ízletes grill készülhet különféle szószokkal.

Nagyjából ennyi, amit ajánlok júliusra. Jó főzőcskézést és játékra fel! Még nem késő...

1 megjegyzés:

Éva írta...

Nahát én sem tudnék most nagy hirtelen választani ebből a sok finomságból.A tortádból talán most egy szeletkét, vagy a befőttből, netán a grilltálcáról? Még eldöntöm hogy mit és mikor , de nagyon guszták!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails