2009. október 4., vasárnap

25 hűséges olvasóm van már!

Ezzel a tál csodaszép Robi-féle falatkákkal köszöntöm a blogom 25. olvasóját, Domború Ilonát. Igazából úgy illene, hogy linkeljem az elérhetőségét, de hiába próbáltam rálelni a blogjára, nem találtam. Mindegy, akkor is üdvözlöm, és nem csak őt, hanem az összes előtte lévőt is a 25-ig. Mert, nagyon jól tudom, mit jelent az ha egy olvasó hűséges egy újsághoz, folyóirathoz, vagy éppenséggel bloghoz. Épp ezért döntöttem úgy, hogy minden 25. olvasómat kiemelem, ha van blogja linkelem és írok egy rövid kis ismertetőt is a blogjáról, hogy neki is gyűljenek a hűséges olvasói, mert az nagy kincs. Ezenkívül, mivel ez egy gasztroblog, valami gyorsan és könnyen készülő finomsággal is kedveskedem neki. Domború Ilonának, a Fakanálforgató tollforgató blog 25. olvasójának György Róbert séf falatkáit ajánlom, amiket a LAM Rt. legújabb gyergyószentmiklósi fiókjának avatóján szolgált fel, frissen sült pityókás házikenyérrel. Elkészítése roppant egyszerű, kell hozzá mindenféle kolbász, sonka, szalámi és legalább öt féle sajt, fehér- és vörös szőlő, illetve maszlina (olajbogyó). Mindezeket kis kockákra vágjuk és felszúrjuk egy fogpiszkálóra, úgy hogy egy falatka sonka, vagy sajt és egy szőlőszem, vagy maszlina. A szőlőszem vagy a maszlina kötelező, a falatka változó, vagyis lehet sonka, sajt, kolbász, szalámi. Isteni finom!
S mert Robinak megígértem, hogy reklámozom majd a blogomon a szolgáltatásait, most akkor következzen a reklám: "Robi-konyha az ízözönök világa! Menű készítés és felszolgálás lakodalmak, keresztelők, elsőáldozások, vagy bármilyen családi rendezvényekre 50 férőhelyes étteremben, szállás lehetőséggel. Napi menű készítés és ingyenes házhoz szállítás. (Ez utóbbi természetesen Gyergyószentmiklós területén.) Robi elérhetősége: 0742-067.615 Próbáljátok ki, nem bánjátok meg! Az állatvédelmi konferenciánkra is ő készítette az ebédet és isteni volt.

2 megjegyzés:

Renata Kalman írta...

Eggyel több :)
pedig meg voltam győződve, hogy már bejelentkeztem hozzád...

Alíz, Erdélyből írta...

Renáta: szeretettel köszöntelek Hűséges olvasóim között és igen, magam is arra tippeltem volna, hogy már régóta bejelentkeztél nálam. De még mindig jobb később, mint soha. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails