2012. január 2., hétfő

BÚÉK!

Békés, boldog, gasztrokalandokban bővelkedő Új Esztendőt kívánok minden Kedves Olvasómnak! Ilyenkor, év elején szokás összegezni, fogadalmakat tenni, no meg bemutatni, de legalább felsorolni, mi volt a szilveszteri menü. Ami az összegzést illeti röviden annyit mondhatok: jó, hogy véget ért 2011 és új év kezdődött. Nagyon mozgalmas eseménydús volt 2011 nagy sikerekkel és nagy kudarcokkal, csalódásokkal, mégis jó, hogy vége, és új év kezdődik tiszta lappal. Nem részletezem, mi volt, mi nem volt, akik ismernek és szeretnek, mindent tudnak másnak meg egyébként sem érdekes. Annyit viszont elmondok mások okulására, hogy volt néhány ember gasztrovilágból (is), akikben - főleg emberileg!  - csalódtam nagyot, de hát hála Istennek, ez is elmúlt. Most pedig itt az új év, új, tiszta-fehér 16 oldallal, profi műszaki háttérrel, olyan kiadóval, aki tudja, mit akar és ráadásul becsületes. No, meg két olyan kedves új kolléganővel, akikkel már most érzem "nagyot főzünk" az új esztendőben. Nem fogadkozom, nem ígérek semmit, a jövő majd úgy is önmagáért beszél. A szilveszteri ételek felsorolása helyett inkább arról számolok be, hogy ismét szenzációs óévbúcsúztatót tölthettem kedves régi osztálytársaimmal Csíkszeredában. Mivel az egész inkább az együttlétről szólt, a főzésből sem csináltunk nagy ügyet, mégis minden volt bőségesen, amire szükségünk volt. Hiszen a menüt úgy állítottuk össze, hogy mindenki vitte az otthon elkészített finomságait - egy-kétféle ételt - mégis, amikor kipakoltuk az asztalra, roskadásig telt és alig látszott a végén, hogy fogyasztottunk belőle. Pedig ettünk rendesen. Az én feladatom volt a rántott hús elkészítése, de vittem még vörösborban fojtott körtét és egy gesztenyekrémmel töltött kekszszalámit. Fotó egyikről sem készült, így nincs, amit megmutatni. Azt viszont ígérem, hogy idén is legalább annyira jelen leszek ebben a blogban, mint előző években.

15 megjegyzés:

sedith írta...

Boldog új évet neked is, Alíz!:)

marisz57 írta...

Nektek is BÚÉK!
(Jó a sipkád! Elkunyeráltad a télapótól?)

Kati írta...

Drága Alíz, Boldog Új Évet kívánok én is Neked és családodnak, köszönöm, hogy megismerhettelek, ha csak virtuálisan is(hátha sikerül egyszer élőben is), és azt is köszönöm, hogy te voltál az aki bevezetett Gasztroblogesztányba:)

Névtelen írta...

Boldog újesztendőt Alíz! Köszönöm, hogy feltetted a recepteket, ígérem kipróbálom őket! :) Emi

reku írta...

Boldog újévet kívánunk mi is! (R és a négy pasi)

Roza írta...

Boldog új esztendőt kívánok!:)

Wise Lady írta...

Boldog Új évet az egész családodnak!

4Gyerek írta...

Egészségben, boldogságban, békességben gazdag új évet.
A többi meg majd jön magától. Ha meg nem, bevonzzuk.
Puszi

Alíz írta...

Sedith: köszönöm.

Marisz57: köszönöm. A sipka valahonnan előkerült szilveszterkor és szinte mindenkinek volt a fején. :)

Kati: köszönöm szépen. Naná, hogy találkozunk, hiszen nem is lakunk távol egymástól!

Emi: köszönöm és szívesen.

Réku: köszönöm.

Róza: köszönöm.

Wise Lady: köszönöm és viszont kívánom!

4gyerek: köszönöm és ahogy mondod, egészség legyen, a többit majd bevonzzuk, ha nem akar jönni magától. :)

tücsi írta...

Egészséget, Békességet, Boldogságot kívánok az Új Évere!!! szeretettel,Tücsi:))

Névtelen írta...

BUÉK kedves Alíz!
ica

Jutka írta...

Kedves Alíz!
Köszönöm és kívánom, hogy legyen nagyon boldog, sikeres, egészségben, szeretetben megértésben gazdag az új évetek! :)

Renata Kalman írta...

Kedves Alíz!
Sok sikert, új terveket, és megvalósítást kívánok idénre (is)!

Márti írta...

Drága Alíz!
Békés Boldog Új Évet kívánok, erőben, egészségben!
Sajnos,a "gasztrovilágban" én is tapasztaltam, milyen is tud lenni az emberi rosszaság, olykor, pont olyantól, akitől nem is gondolnád! de ugyan akkor, több a pozitív és kedves biztatás, amiket itt Nálad is tapasztalok, ami miatt érdemes tovább csinálni. Fel a fejjel,és tiszta szívből kívánom, hogy sikerekben gazdag legyen az új éved, mert sokunknak tetszik amit csinálsz:)

szannalina írta...

Boldog Új Évet!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails