2011. október 2., vasárnap

Szeptember legjava

Mézigörlnél láttam egy isteni ötletet és annyira megtetszett, hogy rögtön "lenyúltam". Mézigörl ugyanis minden hónap végén készít egy összefoglalót azokból a receptekből, amelyek a leglátogatottabbak voltak az adott hónapban. Ennek több előnye is van: egyrészt, a Kedves Olvasó egy helyen találja meg az összes olyan receptet, ami érdekli, másrészt a blog szerzője is láthatja, mire van igény, milyen készítményei iránt nagy az érdeklődés. Mivel még nagyon október elején járunk, gondolom, nem késtem el az összefoglalóval és ígérem, ezután minden hó végén készítek egy ilyet. Aztán írjátok meg kommentben: jónak találjátok az ötletet?

Úgy tűnik, szeptember legkedveltebb receptje a ketchup ugyanis az elmúlt hónapban több mint 2500-an kerestek rá.
Erre több mint 1700-an kerestek rá és az az érdekessége, hogy bár létezik egy összeszedett változat, az érdeklődők többsége a rapszodikus verzióhoz jár vissza.
A gulyáskrém alig jelent meg a blogon, máris a kedvencek közé küzdötte fel magát, majdnem 1000-en kerestek rá az elmúlt hónapban.
Ennek épp mostanság van szezonja, nem lep meg, hogy ezt is majdnem 900-an nyitották meg az elmúlt hónapban.
Mondjuk, a mi vidékünkön még nem sózzuk a káposztát, de ahol beérett, ott már lehet ezerrel.
Ezen most azt azért szórakozom, mert a savanyúságok miatt az örök kedvenc grízgaluska a hatodik helyre szorult, egyébként topon van, ebben a hónapban is több mint hétszázan kerestek rá.
Ezt is mostanság kell készíteni, nem csoda, hogy közel ötszázan nézték meg. Azonban én is újra elkészítem és akkor majd új képet is teszek.
Ezzel ugyanaz a helyzet, mint az almapaprikával: az összedettebb változatot kevesebben kedvelik mint a rapszodikus leírást, ettől függetlenül töretlen sikernek örvend mindkettő.
Szóval, csak zakuszka legyen! S, hogy még egy legyen, ímhol az idei nagy zakuszka-projektem.
Végül, de nem utolsó sorban a paprikaételízesítő is a kedvencek közé tartozik. Ebből is hamarosan lesz új fotó.

Szóval, ezek szeptember kedvenc receptjei és nem kell nagy észlénynek lennie senkinek ahhoz, hogy megállapíthassa: a befőzős receptjeimért szeretnek hozzám járni az olvasóim.

3 megjegyzés:

Seafalcon írta...

A statisztikád honnan van? A blogger.com belső statisztikája?

Alíz írta...

Seafalcon: Igen, a blogger statisztikája. :)

Roza írta...

Nem is csodálom, hogy ezek miatt járnak ide legtöbben:)) Minden nagyon csodálatos!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails