Ezt a fotót csak azért blogoltam be, hogy megmutassam, lényegében miről is beszéltem korábbi bejegyzésemben. Tehát, a császárszalonnába göngyölt csirkemájhoz kiváló köret a paradicsomba töltött karfiolkrém, akik az eMpszi táplálkozási ajánlása szerint étkeznek, húsnapon nyugodtan fogyaszthatják.
Jó étvágyat az ideális testsúlyhoz!
3 megjegyzés:
Jó kis összeállítás
Kedves Alíz!
Az elmúlt héten elkészítettem ezt a menüt, azzal a változtatással, hogy a májakat sütőbe, tepsiben készítettem el, és egy kicsit "részegesek lettek". Kb. fél doboznyi sört öntöttem alá, és egy kis fokhagyma, és fűszerkeverék is került rá. Nagyon finom lett. Jól harmonizál a karfiol, paradicsom és a csirkemáj együtt. A családnak is ízlett.
Üdv. Ica
Ica: örülök, hogy ízlett a családodnak és neked. Arra már gondoltam, hogy tepsiben és sütőben süssem. Amit hozzáadtál, az csak jót tett neki szerintem.
Megjegyzés küldése